Trivselsdag i Fjelstrup

Hvor har vi bare haft det sjovt i Fjelstrup i dag! Vi har konverteret 5 stjerneuger til fagdage, og i dag lød startskuddet med en fælles trivselsdag for alle børn på tværs af alder og køn. Fælles for dagens aktiviteter var, at ingen aktivitet kunne løses uden samarbejde mellem alle gruppens deltagere. Dagen startede med brandøvelse, hvor Brand og Redning stillede med brandbil og tre brandmænd i fuld uniform. Der var stor ros til alle for evakuering og opstilling på sportspladsen. Cecilie fra 6Fs far Søren Brummer havde hjulpet os med planlægningen af dagen. Han startede med opvarmning og samarbejdsøvelse. Søren arbejder i Hæren, og det fik vi at føle. Der var ikke plads til blødsødenhed og jammer, bare fordi græsset var lidt vådt. Armbøjninger og mavestrækkere måtte der til. Det blev påtalt, hvis ikke der blev svaret højt og tydeligt, og der fandtes ingen gyldige undskyldninger for ikke at deltage. Der blev lavet samarbejdsøvelser i 10 hold, og stemningen var helt i top. Derefter var der 5 aktiviteter, der skulle klares. Der skulle laves en bro over en sump. Der skulle laves en kuglebane, med forskellige rør og skinner. Der var en forhindringsbane, hvor det var nødvendigt at hjælpe hinanden på holdet for at gennemføre. I et lokale blev der øvet på at redde børn ud af et brændende hus. Brand og Redning stod for en aktivitet, hvor der blev fortalt om 112, lært at slukke ildebrande med pulverslukker og mulighed for at komme ind i brandbilen. Som afslutning på dagen var der en stor samarbejdsøvelse på sportspladsen, som alle elever skulle deltage i på en gang. Der skal lyde en STOR TAK til Søren Brummer og Brand og Redning for at sætte ekstra fut i vores trivselsdag. Det blev en fantastisk dag med glade børn og voksne, som vi sent vil glemme!

Der brandslukkes på livet løs...! Der brandslukkes på livet løs...!
Ingen aktuelle opslag