Velkommen til et nyt skoleår

Så er skoleåret 2017-2018 skudt i gang, og for de nye børnehaveklasser var det aller første dag i deres kommende skoleliv. Se billedserien fra elevernes første skoledag i Fjelstrup og på Favrdal. Klik på fotoikonet under billedet. Velkommen til alle - såvel nye som gamle elever:-)

1 årgang Favrdal lavede en flot flagallé for at fejre de nye børnehaveklasse elever 1 årgang Favrdal lavede en flot flagallé for at fejre de nye børnehaveklasse elever
    Annette Ahrenkiel -skolesekretær den 14-08-2017
    Så er skoleåret 2017-2018 skudt i gang, og for de nye børnehaveklasser var det første dag i deres kommende skoleliv. Se billedserien fra elevernes første skoledag i Fjelstrup og på Favrdal.
    Velkommen til alle - såvel nye som gamle elever:-)

Nyt i fotoalbummet
    Klik på ikonet herunder for at se en billedserie med titlen:
    Børnehaveklassernes første skoledag 14 aug 17
  • Jens Kr. Vinge Rasmussen den 14-08-2017
    Fjelstrup SFO:

Velkommen til
    alle, "nye og gamle og tykke og smalle". :-)

Som alle sikkert har hørt, er der fra nu af SFO-morgenåbning i Fjelstrup Børnehus.

Derfor er der låst og lukket i SFO-en om morgenen.

DOG! ..... er SFO-døren åben fra 07.50 så det er muligt, for "ikke-morgen-SFO-børn", at ligge madpakken og/eller frugtposen i køleskabet fra morgenstunden.
    Annette Ahrenkiel -skolesekretær den 25-04-2017
    Fællesskolen Favrdal-Fjelstrup er på Facebook - Kig med og giv da skolen et likeyes

Annette Ahrenkiel -skolesekretær den 02-12-2016
    Takstbrev SFO - 2017 - vedlagt som bilag.