Elevrådsdag

Den 27. april mødtes alle elevrådsrepræsentanter fra Fjelstrup, Hammelev, Sct. Severin og Favrdal skole på Rådhuset i byrådssalen, for at holde en fælles elevrådsdag. Målet med dagen var at skabe et tættere fællesskab og samarbejde mellem skolerne. I løbet af dagen var der indslag fra både borgmester Hans Peter Geil og Nicolai Boysen fra Haderslev Ungdomsråd (HUR). Dagen blev arrangeret af Favrdalskolens forretningsudvalg med hjælp fra lærer Rasmus Prange. Arrangementet var en stor succes, og forretningsudvalgets mål er, at holde en fælles elevrådsdag for alle skoler i kommunen næste år.

Nyhed billede
    Annette Ahrenkiel -skolesekretær den 04-05-2016
    Nyt i fotoalbummet
    Klik på ikonet herunder for at se en billedserie med titlen:
    Elevrådsdag 27 april 2016
    Annette Ahrenkiel -skolesekretær den 03-05-2016
    Ledige lærerstillinger på Fællesskolen Favrdal Fjelstrup.
    Læs vedlagte opslag.
    Annette Ahrenkiel -skolesekretær den 01-04-2016
    Forældreinformation fra Haderslev Kommune og Fællesskolen Favrdal-Fjelstrup om den første undersøgelse i Program For Læringsledelse.

Læs bilaget.