Arrangement kommende børnehaveklasse

Kommende børnehave klasse Favrdal var på besøg for at møde deres nye lærere og se og lege med deres nye kammerater. Der var information, lege ude og inde og underholdning ved en klovn og såvel de kommende elever og deres forældre fik et indtryk af deres kommende skole. Vi glæder os til at se jer efter sommerferien den 14. august til første skoledag. God sommer:-)

Klovnen fik det store grin frem ved alle børnene og de voksne..! Klovnen fik det store grin frem ved alle børnene og de voksne..!
    Annette Ahrenkiel -skolesekretær den 29-06-2017

Så blev det sidste skoledag inden sommerferien, og et farvel til 6.F.

Eleverne fra 6. klasse havde sørget for fællesspisning med lærerne kl. 7:30, inden resten af eleverne mødte ind. Da dagen så rigtig startede, havde de arrangeret nogle rigtig gode aktiviteter for hele skolen, som blev afholdt på sportspladsen.
     Ingen sidste skoledag uden buksevand, og der blev også gået til den i fodbold-/vandkampen mellem lærerne og 6. klasse, der var ikke en tør plet at finde.
    Til sidst blev der afsluttet med karamelkast og fællessang, og med dét, blev elevernes ferie skudt igang.

God sommerferie til alle derude.

Nyt i fotoalbummet
    Klik på ikonet herunder for at se en billedserie med titlen:
    6F - sidste skoledag i Fjelstrup
    Annette Ahrenkiel -skolesekretær den 26-06-2017
    Intra rykkes op til skoleåret 2017-2018 den 27. juni.

Derefter vil det være klasserne som de ser ud til næste skoleår, der er aktive. Der kan være uregelmæssigheder i starten mht lærerpåsætningerne og skema, men dette vil løbende blive rettet til.

God sommer.

Annette Ahrenkiel -skolesekretær den 23-06-2017
    Nyt i fotoalbummet
    Klik på ikonet herunder for at se en billedserie med titlen:
    0 -1 F på tur i Dyrehaven
    Annette Ahrenkiel -skolesekretær den 21-06-2017
    Sommerferiebrev fra skoleleder Lars Andersen.
    Annette Ahrenkiel -skolesekretær den 20-06-2017
    Buskort til næste skoleår

Eleverne vil indenfor de næste par dage få deres buskort/rejsekort som gælder for næste skoleår. Der er sket ændringer vedr. buskortene, som kan læses i vedlagte information fra Sydtrafik. Elever som ikke er bosiddende i Haderslev kommune kan ikke få betalt buskort.

Eleverne vil efter sommerferien få et etui til buskortet/rejsekortet, som kan hægtes på skoletasken.

Buskortet er gældende fra 1. august 2017.