Annette Ahrenkiel -skolesekretær den 14-06-2018
    Vigtig information fra Sydtrafik vedr. rejsekort.

Der er nu bestilt ny periode på elevernes rejsekort. Der kommer ikke nye rejsekort, så eleverne skal beholde det rejsekort de har(Kortet gælder i 5 år). Periodefornyelsen skal aktiveres på rejsekortet.

Aktivering sker ved tjek ind i en bus eller ved tjek ind på en stander på en bus/togstation. Det er ikke nødvendigt at ”rejse” på kortet. Kortet skal bare ”bippes”.

Aktivering af rejsekortet skal ske senest den 13. juli på alle kort.

Hvis dette ikke sker, vil kortet ikke virke derefter. Gebyr for udstedelse af nyt kort ved manglende aktivering er 50 kr.

Nye elever på skolen får udleveret et nyt rejsekort, og det kort er aktivt ved leveringen.

Fra 6. august til skolestart 13. august vil eleverne opleve, at deres kort ikke virker, men de må gerne rejse på det alligevel. Det er chaufførerne opmærksomme på. Efter 13. august virker kortet igen som det skal.

Annette Ahrenkiel -skolesekretær den 30-05-2018
    Ny skolebestyrelse tiltræder pr. 1. august 2018.

Skolebestyrelsesvalget er afsluttet ved fredsvalg og den nye bestyrelse har konstitueret sig. De næste fire år består skolebestyrelsen af følgende syv forældre:

Lise Ribergaard - formand
    Tina Bull - næstformand
    Bertine Trans
    Jakob Esben Hansen
    Malene Mygind
    Morten Hansen Thorndal
    Søren Samuel Prahl

Vi glæder os til samarbejdet:-).

Annette Ahrenkiel -skolesekretær den 25-04-2017
    Fællesskolen Favrdal-Fjelstrup er på Facebook - Kig med og giv da skolen et likeyes