Annette Ahrenkiel -skolesekretær den 12-12-2018
    UNI∙Login
    Fremover skal alle forældre i Haderslev Kommune bruge UNI∙Login, når de skal logge ind i Forældreintra. Derfor skal du have oprettet et UNI∙Login. I vedhæftede vejledning kan du læse, hvordan det foregår. Når du går i gang, skal du have dit NemID klar, for det skal du bruge for at oprette dit login.

Der bliver en overgangsperiode, hvor det stadig er muligt at logge ind uden UNI∙Login, men fra den 15. januar 2019 er det kun muligt at logge ind i Forældreintra på Fællesskolen Favrdal-Fjelstrup med UNI∙Login. Hvis du glemmer dit brugernavn eller din kode, skal du følge vejledningen, du brugte til at oprette dit UNI∙Login.

Hvis du gerne vil læse mere om Uni∙Login og baggrunden for, at vi skal benytte dette login, har Haderslev Kommune lavet en side, hvor der også er en film både på dansk og arabisk, der forklarer, hvordan man opretter et Uni∙Login. Denne side kan findes her:

Annette Ahrenkiel -skolesekretær den 06-12-2018
    Busstoppested

Vores busstoppested bliver fremover permanent på Grundtvigsvej ved Jakob Knudsens Vej.

Stoppestedet flyttes over på vores side af vejen, så eleverne ikke skal krydse vejen. Køreplanerne ændres, så busserne kommer fra den rigtige retning. Denne ændring træder i kraft fra mandag den 10. december 2018.

I første omgang sættes et skilt op ved stoppestedet, men der arbejdes på, at der på et tidspunkt etableres et busskur.

Lars Andersen
    Annette Ahrenkiel -skolesekretær den 02-11-2018
    Præsentation af skolebestyrelsen pr. 1. august 2018.

Se vedlagte bilag med en beskrivelse af skolebestyrelsens medlemmer pr. 1. august 2018.

Oversigt og beskrivelse af skolebestyrelsen med kontaktoplysninger, kan altid findes på skolens hjemmeside www.fff.skoleintra.dk under linket skolebestyrelsen.

Annette Ahrenkiel -skolesekretær den 24-08-2018
    Sundhedsplejens tilbud i skoleåret 2018-2019.

Læs vedlagte skrivelse fra sundhedsplejen.