Adventskoncert 2016

Julen blev sunget ind på fornemste vis af Favrdal eleverne fra 0. - 3 årgang. Se billedserien ved at klikke på foto ikonet.

Hvidklædt kor i smuk fællessang.. Hvidklædt kor i smuk fællessang..
    Annette Ahrenkiel -skolesekretær den 06-12-2016
    Julebrev fra skoleleder Lars Andersen.
    Annette Ahrenkiel -skolesekretær den 02-12-2016
    Takstbrev SFO - 2017 - vedlagt som bilag.
    Annette Ahrenkiel -skolesekretær den 01-12-2016
    Juleklippedag i Fjelstrup
    se billedserien fra en aktiv juleklippedag i Fjelstrup, som virkelig får julestemningen til at sprudle:-)

Juleklippedag i Fjelstrup
    Annette Ahrenkiel -skolesekretær den 28-11-2016
    Kunstuge i Fjelstrup.

Uge 46 stod i kunstens tegn i Fjelstrup. Der blev arbejdet ugens første fire dage i fem forskellige værksteder:
    Gasbeton - kunsten gemt i sten. I Frankrig (og på you-tube) findes gadesælgere, der sælger den flotteste kunst hugget ud af mindre stykker gasbeton, og eleverne i dette værksted skulle forsøge at gøre dem kunsten efter. Med hammer og syv-tommer-søm blev klodser af gasbeton forvandlet til flotte rumlige figurer.
    Perspektivtegning - teknikkerne i perspektivtegning kan være svære at lære, men alle kløede på med krum hals og fik tegnet flotte tegninger og lært faglige begreber som f.eks. forsvindingspunkter og horisonter.
    Priktegning/Aboriginal Art - inspireret af aboriginals blev der i dette værksted "prikket" billeder med pensler på brunt papir. Prikkerne blev omdannet til flotte og farverige billeder.
    Maleri - på ægte lærreder blev der med acrylmaling  malet smukke billeder i klare farver.
    Edderkoppeværksted - Kunstneren Louise Bourgeois er især kendt for edderkoppeskulpturen Maman og inspireret af hende, blev der i dette værksted lavet ækle sorte edderkopper i ostevoks.
    Fredag formiddag blev der gjort klar til fernisering, og om eftermiddag var skolen fyldt med forældre, bedsteforældre og børnehavebørn, som kom for at se vores udstillinger.
    Uge 46 var en super god uge, hvor samarbejde, udholdenhed og kunstnerisk udtryk var i højsædet.

Kunst uge i Fjelstrup
    Annette Ahrenkiel -skolesekretær den 16-11-2016
    4 årgang øver til SMUK koncert - årets store julekoncert på Harmonien, torsdag den 8. december kl. 19-20.

Se tidligere opslag omkring det på forældreintra- 4 årgangs opslagstavle.
    Tilmelding via dette link:

4 årgang - Øve til SMUK koncert