Opslagstavlen

Kære forældre
    Hvis du ikke har lavet nyt login til forældreintra, så er det vigtigt at få gjort det nu. Læs nedenstående besked som er sendt ud på forældreintra den 12. december. Vejledning er vedlagt som bilag. God fornøjelse med det.

UNI∙Login
    Fremover skal alle forældre i Haderslev Kommune bruge UNI∙Login, når de skal logge ind i Forældreintra. Derfor skal du have oprettet et UNI∙Login. I vedhæftede vejledning kan du læse, hvordan det foregår. Når du går i gang, skal du have dit NemID klar, for det skal du bruge for at oprette dit login.

Der bliver en overgangsperiode, hvor det stadig er muligt at logge ind uden UNI∙Login, men fra den
    15. januar 2019 er det kun muligt at logge ind i Forældreintra på Fællesskolen Favrdal-Fjelstrup med UNI∙Login. Hvis du glemmer dit brugernavn eller din kode, skal du følge vejledningen, du brugte til at oprette dit UNI∙Login.

Hvis du gerne vil læse mere om Uni∙Login og baggrunden for, at vi skal benytte dette login, har Haderslev Kommune lavet en side, hvor der også er en film både på dansk og arabisk, der forklarer, hvordan man opretter et Uni∙Login. Denne side kan findes her:

Annette Ahrenkiel -skolesekretær den 11-01-2019
    Præsentation af skolebestyrelsen pr. 1. august 2018.

Se vedlagte bilag med en beskrivelse af skolebestyrelsens medlemmer pr. 1. august 2018.

Oversigt og beskrivelse af skolebestyrelsen med kontaktoplysninger, kan altid findes på skolens hjemmeside www.fff.skoleintra.dk under linket skolebestyrelsen.

Annette Ahrenkiel -skolesekretær den 02-11-2018