Annette Ahrenkiel -skolesekretær den 02-07-2018
    Intra - forældre/elev/personaleintra er nu rykket op til skoleåret 2018-2019.

Det er nu kommende skoleårs klasser der kan ses.

Der vil være rettelser mht lærerpåsætninger, nye skemaer og andre ting, som vil opdateret før og efter sommerferien.

God sommer
    Annette Ahrenkiel -skolesekretær den 29-06-2018
    Sommerferie afslutning med besøg af selveste Donald Trump, Teletubbies, modeopvisning og VM i fodbold stemning.
    Se billedserien fra den festlige afslutning herunder.

God sommer til alle:-)

Nyt i fotoalbummet

Klik på ikonet herunder for at se en billedserie med titlen:
    Sommerferie afslutning Favrdal juni 2018
    Annette Ahrenkiel -skolesekretær den 29-06-2018
    Kære elever, forældre og medarbejdere

I dag slutter skoleåret 17/18. Tak for jeres indsats og engagement.

Ved skoleårets afslutning siger vi farvel til lærer Anette Nagbøl Jørgensen og lærer Bent Hansen. Den 1. september siger vi farvel til lærer Stig Riisberg. De har alle tre gjort en kæmpe indsats for, at elever og kolleger på Fællesskolen Favrdal-Fjelstrup har haft en god skolegang og en god arbejdsplads, og de vil blive savnet. Tak til jer alle tre og held og lykke.

Første skoledag efter ferien er mandag den 13. august.

Fjelstrup:
    Alle møder kl 8.05 i skolegården, hvor der synges og bydes velkommen til et nyt skoleår. Forældre er velkomne til at deltage i morgensang og derefter rundstykker. Første lektion er klasselærertime. Derefter undervises efter skema.

Favrdal:
    1.-6. klasse. Skoledagen begynder kl. 8.05. De første to lektioner er klasselærertimer. Resten af dagen undervises efter skemaet.
    Børnehaveklassen møder kl. 10.00 i kantinen, hvor der er velkomst. Derefter går eleverne til C-blokken, og skoledagen slutter kl. 14.05.
    Ungeuniverset har stjerneuge i uge 33. Nærmere information følger.

Held og lykke til de elever, der forlader skolen.

Elever, forældre og medarbejdere ønskes en rigtig god og varm sommer med masser af solskin, oplevelser og sommerhygge - vi ses til august!

Lars Andersen
    skoleleder

Annette Ahrenkiel -skolesekretær den 26-06-2018
    Periodefornyelse på rejsekort.

HUSK at dit barn skal aktivere den nye periode på skolekort seneste 30 dage efter skolesekretæren har bestilt perioden(for Fællesskolen Favrdal-Fjelstrup er sidste frist 13. juli 2018).

Perioden fornyes ved at dit barns skolekort skal tjekkes ind i en bus eller på en togstation inden for det gyldighedsområde dit barn har på sit skolekort. Når dit barn tjekker ind, viser displayet en udløbsdato, denne dato er den nuværende periodes udløbsdato, den har ikke noget med den nye periode at gøre.

Hvis kortet siger en ”båt” lyd skyldes det at elevens nuværende periode er udløbet, men den nye periode bliver alligevel aktiveret og lagt på kortet, således at kortet er klar til brug fra den dato den nye periode træder i kraft.

Gebyr for erstatningskort ved manglende periodefornyelse er 50 kr.

Nye elever der tilgår skolen skal ikke bippe deres nye kort. De er aktive ved leveringen.

Sydtrafik

Annette Ahrenkiel -skolesekretær den 14-06-2018
    Vigtig information fra Sydtrafik vedr. rejsekort.

Der er nu bestilt ny periode på elevernes rejsekort. Der kommer ikke nye rejsekort, så eleverne skal beholde det rejsekort de har(Kortet gælder i 5 år). Periodefornyelsen skal aktiveres på rejsekortet.

Aktivering sker ved tjek ind i en bus eller ved tjek ind på en stander på en bus/togstation. Det er ikke nødvendigt at ”rejse” på kortet. Kortet skal bare ”bippes”.

Aktivering af rejsekortet skal ske senest den 13. juli på alle kort.

Hvis dette ikke sker, vil kortet ikke virke derefter. Gebyr for udstedelse af nyt kort ved manglende aktivering er 50 kr.

Nye elever på skolen får udleveret et nyt rejsekort, og det kort er aktivt ved leveringen.

Fra 6. august til skolestart 13. august vil eleverne opleve, at deres kort ikke virker, men de må gerne rejse på det alligevel. Det er chaufførerne opmærksomme på. Efter 13. august virker kortet igen som det skal.